Työelämän laatu korkealla KSS Energia -konsernissa: Meillä viihdytään ja kehitytään yhdessä

Toteutimme keväällä työelämän laatua mittaavan henkilöstökyselyn, jossa KSS Energian työelämän laatua kuvaavaksi Quality of Work-Life (QWL) -indeksiksi muodostui koko konsernin osalta 73 %. Luku on reilusti yli suomalaisen työelämän keskiarvon (60 %).

Neljä iloista naista istuu kahvilla. Kaksi naista istuu oranssilla sohvalla ja kaksi sinisissä nojatuoleissa. Taustalla on ikkuna, kasveja ja oranssit verhot. Kaikilla on kädessä kahvikupit.

KSS Energia -konsernissa työskentelee yli 200 energia-alan ammattilaista. Työelämän laatua kartoitettiin henkilöstökyselyssä johtamisen, esimiestoiminnan, toimintakulttuurin, osaamisen ja prosessien kautta. Henkilöstöpäällikkö Sampsa Lindberg iloitsee henkilöstökyselyn tuloksista.

"Erityisesti Me-henki ja esimiestyö koettiin työelämän laadun vahvuuksiksi. Pidän tätä merkittävänä asiana, sillä olemme monialainen konserni ja toimimme useissa toimipisteissä."

Henkilöstökyselyssä työelämän laadun vahvuutena pidettiin erityisesti yhteistyön edistämistä ja toimintatapojen kehittämistä tukevaa esimiestyötä sekä esimiehen huolehtimista työntekijän hyvinvoinnista ja fyysisestä työturvallisuudesta.

"Näissä osa-alueissa saavutimme yli 86 %:n QWL-luvut", Lindberg sanoo.

Lindberg korostaa henkilöstökyselyn tuoneen yhtiölle arvokasta tietoa siitä, mitä osa-alueita kehittämällä KSS Energia voi entisestään parantaa henkilöstön kokemusta työelämän laadusta.

"Kohdentamisen lisäksi QWL-kysely auttaa meitä valitsemaan oikeat tavat kehitystyöhön."

"Työelämässä on käynnissä suurin muutos vuosikymmeniin. Muuttuvassa toimintaympäristössä hyvinvoivalla työpaikalla on kyvykkyyttä nähdä kaikissa tilanteissa enemmän mahdollisuuksia kuin rajoitteita. Kun henkilöstö kokee työelämänsä laadun mielekkääksi, se parantaa koko KSS Energian kilpailukykyä", henkilöstöpäällikkö summaa.

Energia-ala tarjoaa monipuolisia työtehtäviä

Tutustu KSS Energia -konsernin avoinna oleviin tehtäviin tai liity KSS Energian osaajayhteisöön.

Takaisin uutislistaukseen

Kaikki uutiset

1.1.18 Fri, 01 Dec 2023 13:04:13 GMT