Arvot ohjaavat meitä valitsemaan oikein

Sampsa LindbergJulkaistu 30.4.2024

KSS Energian toiminta perustuu vahvoihin arvoihin ja vastuullisuuteen. Sanoitimme arvomme uudelleen kuluneen talven aikana koko henkilökunnan voimin.

Värikkäillä korteilla sanat uudistuen, tavoitteellisesti, vastuullisesti, asiakaslähtöisesti.

Meidän noin 250 energia-alan osaajan päivittäinen työskentely ohjautuu neljän arvon kautta:

  • Asiakaslähtöisesti

  • Uudistuen

  • Tavoitteellisesti

  • Vastuullisesti

KSS Energian arvot on sanoitettu talvikuukausina uuteen muotoonsa. Jokaisella kssenergialaisella oli mahdollisuus jättää oma kädenjälkensä arvoihin avoimessa arvokyselyssä ja helmikuisessa henkilöstöjuhlassa. Henkilöstön panos arvotyössä on tärkeää, jotta arvot alkavat ”elää”. Lue lisää arvoistamme täältä.

Iso lainausmerkki

Ihmiset luovat arvojen mukaista toimintaa.

Sampsa Lindberg

Vastuullisesti - hyvinvoinnin rakentajina

Vastuullisuus on KSS Energian toiminnan kulmakivi. Olemme vastuussa asiakkaidemme mahdollisuudesta elää hyvää elämää. Olemme yhtä lailla vastuussa itsestämme, työkavereistamme ja ympäristöstämme. Valitsemme vastuullisesti ja toimimme kestävästi sekä työturvallisuutta edistävällä tavalla joka päivä. Tämä sitoutuminen näkyy kaikessa, mitä teemme – energiantuotannosta asiakaspalveluun.

Iso lainausmerkki

Yhdessä voimme rakentaa kestävän tulevaisuuden, jossa energia on puhdasta, tehokasta ja kaikkien saavutettavissa.

Sampsa Lindberg

KSS Energian arvot eivät ole vain sanoja tai suuntaviivoja. Arvot ovat työyhteisössämme eläviä periaatteita, jotka ohjaavat meitä tekemään oikeita valintoja joka päivä. Vastuullisuus ei ole valinta, vaan se on velvollisuus, joka meillä on itseämme, asiakkaitamme ja planeettaamme kohtaan.

1.1.44