Muutakin® on fiksu uuden ajan energia-apuri jokaisen taskuun

Jessica JuholaJulkaistu 6.2.2024

Joko silmiisi on osunut Jos muutat, muutakin mukavasti -kampanjalauseemme? Viimeistään nyt voit tutustua ja ladata Applen tai Googlen sovelluskaupoista kehittämämme Muutakin®-mobiilisovelluksen käyttöösi. Se tuo kaikille energiankulutuksestaan kiinnostuneille taskuun huikean työkalun, jota kannattaa kantaa jatkossakin mukana. Oman kulutuksen seuranta ja sujuva sähkönsäästö. Muuttajan ylivertaiset palvelut. Laajeneva lisäetujen valikoima… Sovellus on paljon enemmänkin. 

Tammikuussa lanseeraamamme Muutakin®-mobiilisovelluksen nimi on enne. Toimme markkinoille sovelluksen, joka on muutakin kuin perinteinen energiayhtiön appi.

Jo nyt sekä KSS Energian asiakkaille että kaikille energia-asioistaan kiinnostuneille suomalaisille tarjottava, ilmainen sovellus tarjoaa tehokkaat energiankäytön perustoiminnot, innovatiivisella kulmalla.

Iso lainausmerkki

Ensimmäiset tuhannet käyttäjät ovat jo päässeet käyttämään ja kommentoimaan työkalua.

Jessica Juhola

Muutakin®-sovelluksessa käyttäjälle on tarjolla mukaansa tempaavat muuttajan palvelut, omien sähkönkäyttöpaikkojen kulutusseuranta sekä käyttövaikutuksen seuranta.

Jokainen käyttäjä, olipa hän minkä energiayhtiön asiakas tahansa, voi oman käyttöpaikkansa kulutustietojen valossa punnita, sopisiko itselle parhaiten pörssihinnoiteltu vai käyttövaikutustuote. Tästä voi seurata tuntuvaa säästöä.

Mobiilisovelluksen tuotekehitystarina on vasta alussa

Mitä muuta? Kai sovellukseen on tarkoitus kehittää muutakin, jotta käyttäjät haluavat pitää sen omanaan?

Meillä on tuotekehitystarinan seuraavia lukuja jo paljon kirjoitettu. Ominaisuuksia tulee säännöllisesti lisää ja sovelluksen lataajat pääsevät ehdottamaan niitä.

Sovelluksen kehitysideoita voisi kuvailla näin, käyttäen sen hauskaa nimeä:

  • Tarjoamme käyttäjille muutakin kuin sähkösopimukseen liittyviä palveluita.

  • Muuttaja: kun muutat, muutakin  mukavasti – avullamme.

  • Saat energia-alasta muutakin tietoa kuin sähkönkulutukseen ja energiatehokkuuteen liittyviä vinkkejä.

  • Vastuullisempaan arkeen kuuluu valintoja – jos/kun muutat elämäntapojasi, muutakin niitä omalla tavallasi!

Lisäetujen tarjonta kasvaa jo vakaasti

Yksi Muutakin®-sovelluksen erityisemmistä ominaisuuksista on kotiin, asumiseen sekä vapaa-aikaan liittyvien merkittävien lisäetujen ohjelma. Sovelluksen käyttäjälle on tarjolla etuja, jotka tukevat sujuvaa arkea kotona.

Iso lainausmerkki

Haastammekin kaikki yritykset, joiden palvelut luovat parempaa ja vastuullisempaa arkea, mukaan sovelluksen etuohjelman kumppaneiksi!

Jessica Juhola

Arjen helppous ja toimivuus sekä vastuullisuus energia-asioissa ovat mobiilisovelluksen käyttäjäkokemuksen tärkeimpiä arvoja jatkossakin. Näihin pohjautuvat myös kaikki suuremmat ja lisäarvoa tuovat toiminnot.

Tällä hetkellä sovelluksesta ei vielä löydy kaikkea, mutta jatkuva uusiutuminen tapahtuu hyvässä vauhdissa. Toisaalta sieltä pääsee todella nopeasti myös sähkösopimustemme tuotevalikoimaan. Sovellus laajentaa merkittävästi sähköisen asioinnin kanaviamme.

Tässä on hienoa olla mukana!

Tutustu ja lataa Muutakin®-sovellus!

Aloita tästä

Avainsanat:
Sähkö
Vastuullisuus
1.1.44