Tuulivoimaa kuvaavia ikoneita viherällä taustalla.

kssenergia.fi -verkkosivuston käyttöehdot

Verkkosivuja koskevissa käyttöehdoissamme kerromme sivuillamme julkaistavan aineiston käyttöä koskevat ehdot. Yhtiöllämme on oikeus päivittää näitä ehtoja ja muuttaa verkkosivujen sisältöä ilman ennakkoilmoitusta.

Tekijän-, tavaramerkki- ja muut immateriaalioikeudet

Verkkosivujemme visuaalinen ilme ja sivuillamme julkaistava aineisto, kuten esimerkiksi kuvat ja tekstit, ovat KSS Energian konsernin tai yhteistyökumppaneidemme tavaramerkkioikeuden, tekijänoikeuden ja/tai muiden immateriaalioikeuksien suojaamaa omaisuutta. Pidätämme kaikki oikeudet verkkosivuillamme julkaistavaan aineistoon. Sen kopioiminen, siirtäminen, muuttaminen, tallentaminen, julkaiseminen ja jakelu on kielletty ilman KSS Energia konsernin etukäteistä kirjallista suostumusta. Kiellettyä on myös verkkosivujen rakenteen, koodin ja toiminnallisuuden kopioiminen tai muu hyödyntäminen sekä automaattista tiedonkäsittelyä tai -keräystä hyödyntävän palvelun käyttö (mm. robotit, koodiin perustuva käyttö tai muu menetelmä), jossa tietoja luetaan, kerätään tai käytetään ilman luonnollisen henkilön aktiivista ja jatkuvaa osallistumista. Verkkosivujemme katselu ja tulostaminen henkilökohtaista, ei-kaupallista käyttöä varten on sallittua. Julkiseksi tarkoitettujen asiakirjojen käyttö julkisessa tiedonvälityksessä on sallittua, mutta tällöin on aina mainittava tiedon alkuperäinen lähde.

Vastuu verkkosivujemme sisällöstä

Verkkosivujemme tiedot on tarkoitettu antamaan hyödyllistä informaatiota yrityksestämme, palveluistamme ja tuotteistamme. Kaikki verkkosivuillamme annettavat tiedot ovat tarkoitettu vain informatiivisiin tarkoituksiin. KSS Energia konserni tekee parhaansa, jotta näillä sivuilla olevat tiedot ovat ajan tasalla ja paikkaansa pitäviä. Emme vastaa annettujen tietojen soveltuvuudesta kävijän tarpeisiin tai tietojen perustella tehtyjen toimien tuloksesta. KSS Energia konserni ei ole vastuussa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka saattavat aiheutua verkkosivuillamme tarjoamaamme palveluun ja sen käyttöön liittyen. KSS Energia konserni ei myöskään vastaa tietojärjestelmä- tai tietoliikennehäiriöiden tai -virheiden tai haittaohjelmien mahdollisesti aiheuttamista menetyksistä tai vahingoista, emmekä mistään kolmannelle osapuolelle kuuluvasta sivustosta tai aineistosta, johon verkkosivuiltamme mahdollisesti on linkki tai viittaus.

Käyttäjän antamat tiedot

KSS Energia konsernille annettujen tietojen ja aineistojen osalta lähettäjä vastaa tietojen virheettömyydestä ja siitä, ettei toimitettu tieto loukkaa kolmansien tekijänoikeuksia tai muita oikeuksia tai ole lainvastaista tai loukkaavaa sekä vastaa kaikista kustannuksista, joita KSS Energia konsernille lähetetyn aineiston lainvastaisuudesta tai loukkaavuudesta syntyy.

Henkilötiedot

KSS Energia konserni noudattaa voimassa olevaa tietosuojalakia. Voit lukea tietosuojakäytännöistämme lisää täältä: https://www.kssenergia.fi/rekisteriseloste.

Sovellettava laki

Näihin käyttöehtoihin ja verkkosivujemme käyttöön sovelletaan Suomen lakia.

Kysymykset ja huomautukset

Verkkosivujen käyttöehtoja koskevat kysymykset ja huomautukset voi toimittaa KSS Energia konsernille osoitteeseen Hovioikeudenkatu 3, 45100 Kouvola.

1.1.42