Vaaleaan kauluspaitaan pukeutunut mies pitelee älypuhelintaan ja hymyilee katse suoraan kameraan. Mies seisoo vehreässä kaupunkiympäristössä joen varrella, taustalla näkyy kelta-punainen kerrostalo.

Energy as a KSS Service

KSS Energia vie yritykset ja taloyhtiöt kustannustehokkaasti uusiutuvan energian ja omavaraisuuden tielle.

Kesäinen kerrostalokortteli ulkoapäin kuvattuna. Edessä olevassa trendikkäässä kerrostalossa lasitetut parvekkeet ja viherkasveilla sisustetut parvekkeet. Takana punatiilisiä kerrostaloja.

Energiaa kokonaispalveluna

Energy as a KSS Service on yritykselle tai taloyhtiölle räätälöity palvelu, jonka sisällön laajuus ja osa-alueet rakentuvat asiakkaan tarpeen mukaan.

  • Sähkö ja sähköntuotanto

  • Lämpö ja jäähdytys

  • Sähköinen liikenne

  • Valaistus

  • Älykkyys

  • Turvallisuus

Helppo ja hallittu siirtyminen hiilineutraaliksi toimijaksi

Energy as a KSS Service on kokonaispalvelu tehokkaampien energiaratkaisuiden valitsemiseksi ja energiatuotannon kehittämiseksi.

Yritysten ja taloyhtiöiden tarve investoida ajantasaiseen energiainfrastruktuuriin on jatkuvassa kasvussa. Muuttuva toimintaympäristö ja projektin laajuus nostavat pöydälle monta kysymystä:

  • Kuinka valita kohteeseen pitkäkestoista hyötyä tuovat ratkaisut?

  • Miten varmistaa rahoitus projektille?

  • Mistä löytää resurssit laitteistojen hallinnointiin?

Vastaus on Energy as a KSS Service -kokonaispalvelu, jossa vastuu energiatuotannon kokonaispalvelun onnistumisesta siirtyy KSS Energialle.

Iso lainausmerkki

Palvelumallissa vastaamme yrityksesi tai taloyhtiösi energiatuotannon suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja johtamisesta.

Varmistamme toiminnan kehittämisen jatkuvasti tiukentuvat vastuullisuuskriteerit ja -tavoitteet huomioiden. Konkreettisia toimia ovat esimerkiksi energian säästämisen ja kierrätyksen tehostaminen, uusiutuvaan energiaan siirtyminen ja hiilineutraalisuuden parantaminen.

Ulkoistettu energiahuolto- ja tuotanto

Ulkoistettu energiahuolto- ja tuotanto

Energy as a KSS Service -palvelu on asiakkaalle vaivaton ja nykyaikainen ratkaisu ulkoistaa oma energiahuolto ja -tuotanto. Energiakumppanina vastaamme kokonaisuuden toimivuudesta ja kehitystyöstä.Palvelun hyödyt:

Kustannustehokkuus
Kohteeseen sopivimmat ratkaisut ilman laite- tai lämmitysratkaisuriippuvuuksia.

Ympäristötavoitteiden saavuttaminen
Siirtyminen ekologisempiin energiaratkaisuihin hallitusti ja yrityksen kilpailukyky säilyttäen.

Investointiriskien minimointi
Kuukausiveloitteinen palvelu ei vaadi isoja kertainvestointeja. KSS Energia -konsernin ammattilaisilla on osaamista tehokkaimpien ja pitkälle tulevaisuuteen kantavien energiaratkaisujen valitsemiseksi.

Lisäresurssit
Apua oikeiden energiaratkaisuiden valintaan ja vertailuun. Tukipalvelu huolehtii käyttöönoton jälkeen laitteistojen proaktiivisesta huollosta ja valvonnasta.

Helppous
KSS Energia vastaa kokonaisuuden toimivuudesta ja johtaa sen eri osa-alueita yhdessä sovitun mallin mukaisesti.

Lisätietoja

Ota yhteyttä:

Olli-Pekka Rantala

MYYNTIJOHTAJA

Energiavastuullisuuden polun vaiheet kuvattuna ympyrägraafilla. Taustalla kuvavälähdyksiä energiatehokkuudesta, rakennustyömaalta sekä ison yritysrakennuksen lasiovista kaupunkinäkymässä.

Selvitä yrityksesi energiavastuullisuuden tila

Tarjoamme käyttöösi ilmaisen Energiavastuullisuus-testin, jonka avulla voit helposti hahmottaa yrityksesi nyky- ja tahtotilaa energiavastuullisuuden polulla.

Testi auttaa selvittämään, millaisin valinnoin ja kehitysaskelin voisit kehittää yrityksesi energiapolitiikkaa kestävämmäksi!

Siirry testiin

Kysy lisää Energy as a KSS Service -palvelusta!

Täytä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi, niin asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä.

Aiheeseen liittyvää

Marko Kyllästinen, Emmi-Maria Ukko ja Mikko Suhonen Kymen Veden maa-asennettujen aurinkopaneelien edustalla.

Vesilaitokselle virtaa auringosta

Lähes 500 aurinkopaneelin voimala tuottaa Kymenlaakson Vesi Oy:n käyttöön kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä energiaa.

Finprofilen toimitusjohtaja Lauri Kokko talvisessa maisemassa Finprofilen tuotantotilojen edustalla.

Finprofile: Ratkaiseva askel aurinkoenergiaan

"Meillä tuotto hyödynnetään toimistorakennuksen ja sen yhteydessä olevan varastotilan sekä sähköauton latauspisteen energiankulutuksessa."

Katot tuottavat uusiutuvaa energiaa

Muovi- ja mattoteknologian ammattilaisen Atplast Oy:n vuosittain käyttämästä energiasta 10 % tulee auringosta.

1.1.47