Nainen asettaa puhelimestaan sähköautoa latautumaan. Naisella on ruskeat hiukset ja vaalea paita. Hän hymyilee katsoessaan puhelimen näyttöä. Sininen sähköauton latauspistoke on kiinnitettynä autoon naisen edessä.

Sähköauton latauspisteen hallinnointi on tehty helpoksi

Sähköauton latausratkaisumme sisältää yrityksellesi helpon laskutusprosessin.

Käytössäsi on monipuolinen ja helppokäyttöinen hallintajärjestelmä. Sen avulla yrityksessäsi voidaan määrittää hinta, millä sähkö myydään sähköauton lataajalle. Sähköauton latauksen laskutus sekä siihen liittyvät tilitykset tapahtuvat automaattisesti laskutuspalvelun kautta ilman erillisiä toimenpiteitä. Kuukausittaiset käyttö- ja tilitysraportit tulevat automaattisesti sähköpostilla. Voit ladata myös lisää erilaisia raportteja monipuolisesta ja helppokäyttöisestä palvelusta.

Esimerkki sähköauton latauksen laskutusprosessista

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.

Sinua palvelevat

Marja Karvonen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, energiaratkaisut (Pääkaupunkiseutu)

Janne Ylänkö

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, ENERGIARATKAISUT (UUSIMAA, PÄIJÄT- & KANTA-HÄME)

Juha Myllymäki

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, energiaratkaisut (Kymenlaakso)

Olen kiinnostunut sähköauton latauspisteistä

Voit lähettää meille helposti yhteydenottopyynnön sähköauton latauspisteistä tällä lomakkeella. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

Olen kiinnostunut *

KSS Energia kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tietojesi avulla sinuun otetaan yhteyttä ja niitä käytetään myös siihen, että voimme jatkossa lähettää sinulle sähköpostia ajankohtaisista aiheista, joita pidämme sinulle ja yrityksellenne merkityksellisinä. Tietojasi ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, ja voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Lue tietosuojakäytännöstämme lisätietoja siitä, miten KSS Energia käsittelee henkilötietoja.

1.1.16 Mon, 27 Nov 2023 10:31:34 GMT