Lyhythiuksinen nainen vaalean harmaassa T-paidassa valitsee lasiselta seinältä useammasta vaaleankeltaisesta postit -lapusta yhden lapun. Taustalla kaksi henkilöä katsovat tilannetta tarkkaavaisesti lasiseinäisessä toimistohuoneessa.

Apua yrityksesi sähköasioihin

KSS Energialta saat ammattitaitoista palvelua yrityksien sähkösopimusasioissa.

Kaipaatko apua yrityksesi sähkösopimuksen valintaan?

Palvelemme ammattitaidolla kaiken kokoisia yrityksiä sähkösopimusasioissa. Valikoimassamme on määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia sähkösopimusvaihtoehtoja, joista löytyy sopiva vaihtoehto niin pien- kuin suuryrityksellekin. Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja katsotaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva sähkösopimus.

Pihla Salminen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, sähköenergia

Tiina Kotiniemi

SISÄMYYJÄ, sähköenergia

Tarjouspyyntö

Voit lähettää meille helposti tarjouspyynnön tällä lomakkeella. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

KSS Energia kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tietojesi avulla sinuun otetaan yhteyttä ja niitä käytetään myös siihen, että voimme jatkossa lähettää sinulle sähköpostia ajankohtaisista aiheista, joita pidämme sinulle ja yrityksellenne merkityksellisinä. Tietojasi ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, ja voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Lue tietosuojakäytännöstämme lisätietoja siitä, miten KSS Energia käsittelee henkilötietoja.

1.1.44