Kouvolan seudulle suurteholaturit

Viihtyisänä taukopaikkana tunnettuun ja 6-tien varressa sijaitsevaan Kymen Paviljonkiin asennettiin Kouvolan suuritehoisimmat laturit. Tehokas latausmahdollisuus houkuttelee sähköautoilijoita pysähdykselle.

Kymen Paviljongin yrittäjä Lauri Leskinen sähköauton suurteholaturi kädessään ja suoraan kameraan katsoen. Takana näkyy Kymen Paviljonki ja kesäisen sininen taivas poutapilvillä.

Sopivasti juhannusliikenteeseen valmistunut 300 kW:n suurteholatausasema sisältää kuusi latauspistoketta. Suurteholatauksessa 15 minuutin kahvihetki kerryttää eniten tehoa vastaanottavilla automalleilla jo 200–250 lisäajokilometriä.

"Kyllä sähköauton lataus on tänä päivänä palvelu, joka huoltoasemalla tulee olla tarjolla. Meiltä löytyi latauspiste jo aiemminkin, mutta nyt hyppäsimme suurteholatureiden myötä täysin uudelle tasolle", iloitsee Kymen Paviljongin Lauri Leskinen.

Suurteholaturit ovat osa KSSe-latauspalvelua, joka toimii kaikissa Virta-latausverkostoon kuuluvissa latauspisteissä ympäri Suomen. Sama pätee myös toisinpäin: Virta-asiakkaana lataus hoituu sujuvasti applikaatiolla tai RFID-tunnisteella myös Kymen Paviljongin suurteholatureilla.

"Kymenlaaksolaisten lisäksi suurteholaturit palvelevat ohikulkumatkalla olevia sähköautoilijoita. Kymen Paviljonki on suosittu taukopaikka esimerkiksi pääkaupunkiseudulta Saimaan ja Savon mökkimaisemiin suuntaaville", Leskinen kertoo.

Suurteholaturit toteutettiin Kymen Paviljongin ja KSS Energian yhteisprojektina.

"Latauskumppanin valinnassa meille merkitsi eniten se, että koko paketti tuli KSS Energian kautta avaimet käteen -mallilla ja kilpailukykyiseen hintaan. Myös paikallisuus oli vaikuttava tekijä. On ollut helppo toimia ja sopia asioista", sanoo Leskinen.

Henkilö lataamassa valkoista sähköautoa aurinkoisena päivänä.

Vetovoimainen pysähdyspaikka

Kymen Paviljonki toimii monipuolisena taukopaikkana, retkikohteena sekä kokous -ja juhlapalveluna. Auton latautuessa ehtii käydä ihastelemassa terassin puolelta Kymijokeen avautuvia maisemia tai rapsuttelemassa eläinpihan vuohia ja kanoja. Runsas lounaspöytä, näyttelytilat sekä Pentik Galleria ja Outlet houkuttelevat pidemmällekin pysähdykselle.

"Meille tärkeä erottautumistekijä on itse tekeminen. Kahvilinjaston suolaiset ja makeat valmistetaan itse. Ja onhan tämä kaikkinensa uniikki ympäristö. Lähtien jo rakennuksesta, joka kuvaa kurjenmiekkaa."

"Uskon vahvasti, että suurteholaturit tukevat Kymen Paviljongin kehitystä pidemmällä kaarella. Sähköautojen määrä lisääntyy vauhdilla ja sitä myöten myös lataustarve kasvaa", toteaa Leskinen.

Tutustu Kymen Paviljonkiin: kymenpaviljonki.fi.

Sähköautojen latausratkaisut kätevästi avaimet käteen -toteutuksella

Yritysten latauspisteratkaisut

Avainsanat:
KSSe
Sähköauton latauspisteet
1.1.47