KSSe Lataus tarjoaa sinulle helppoa liikkumista sähköllä

Sähköautosi lataaminen on helppoa, kun sinulla on käytössäsi KSSe -latauspalvelu. Voit ladata sähköautoasi sadoilla eri sähköauton latauspisteillä Suomessa sekä tuhansissa latauspisteissä eri puolilla Eurooppaa.

KSSe latauspalvelu

KSSe-asiakkaan sinulla on käytettävissäsi kaikki KSSe-merkityt latauspisteet sekä kaikki Virta-latauspisteet. Voit asioida latauspisteellä mobiililaitteella tai RFID-kortilla ja veloitukset tapahtuvat automaattisesti prepaid-tililtä, jonne voit ladata saldoa luottokortiltasi kätevästi ja turvallisesti.

Rekisteröidy käyttäjäksi

Sähköauton latauspisteet näkyvät karttapalvelussa

Käytettävissäsi olevat sähköauton latauspisteet näkyvät reaaliaikaisesti karttapalvelussamme. Lataaminen onnistuu myös kirjautumalla KSSe-tunnuksilla karttapalveluun. Palvelussa voit helposti seurata omaa lataushistoriaasi tai prepaid-saldoasi.

Siirry karttapalveluun

Rekisteröidy ja liiku kätevästi sähköllä

Rekisteröidy KSSe -latauspalvelun käyttäjäksi.

Rekisteröitymisen yhteydessä luottokortiltasi siirretään heti ensimmäinen 30 € asiakastilisi lataussaldoksi. Kun lataustilisi arvo on alle 10 €, veloitetaan luottokortilta seuraava 30 € lisäys asiakastilillesi. Veloituksesta tulee automaattisesti kuitti sähköpostiisi.

Jos olet virta.fi-palvelun asiakas, et voi rekisteröityessäsi käyttää samaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa molempiin palveluihin.

KSSe -latauspalveluun kirjautuminen

Kun olet rekisteröitynyt KSSe -latauspalveluun, voit kirjautu palveluun täällä. Palvelussa voit hallinnoida asiakastiliäsi, lisätä saldoa ja seurata paljonko olet ladannut. Kirjaudu palvelun tästä.

Asiakastuki on käytettävissäsi 24/7

Julkisten latauspisteiden ongelmatilanteissa olettehan yhteydessä kumppanimme Virran asiakaspalvelunumeroon 0800 02200 (24/7). Osoitteesta virta.global/fi/tuki löydät ohjevideoita ja lisätietoa asioinnista latauspisteillä sekä kattavan asiakastuen.

Sähköauton lataaminen

1.0.0 Thu, 01 Jun 2023 10:26:20 GMT