KSSe Lataus tarjoaa sinulle helppoa liikkumista sähköllä

Sähköautosi lataaminen on helppoa, kun sinulla on käytössäsi KSSe-latauspalvelu. Voit ladata sähköautoasi sadoilla eri sähköauton latauspisteillä Suomessa sekä tuhansissa latauspisteissä eri puolilla Eurooppaa.

KSSe latauspalvelu

KSSe-asiakkaana sinulla on käytettävissäsi kaikki KSSe-merkityt latauspisteet sekä kaikki Virta-latauspisteet. Voit asioida latauspisteellä mobiililaitteella tai RFID-kortilla ja veloitukset tapahtuvat automaattisesti luottokortiltasi kuun lopussa.

Rekisteröidy käyttäjäksi

Sähköauton latauspisteet näkyvät karttapalvelussa

Käytettävissäsi olevat sähköauton latauspisteet näkyvät reaaliaikaisesti karttapalvelussamme. Lataaminen onnistuu myös kirjautumalla KSSe-tunnuksilla karttapalveluun. Palvelussa voit helposti seurata omaa lataushistoriaasi.

Siirry karttapalveluun

Rekisteröidy ja liiku kätevästi sähköllä

Rekisteröidy KSSe -latauspalvelun käyttäjäksi.

KSSe-asiakastilin lataustapahtumat laskutetaan suoraan luottokortiltasi. Veloitukset tapahtuvat automaattisesti aina kuun vaihteessa ja saat kuitin, joka sisältää kaikki tapahtumasi. 

Jos olet virta.fi-palvelun asiakas, et voi rekisteröityessäsi käyttää samaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa molempiin palveluihin.

KSSe-latauspalveluun kirjautuminen

Kun olet rekisteröitynyt KSSe-latauspalveluun, voit hallinnoida asiakastiliäsi ja seurata latauksiasi Virta-mobiiliapplikaation kautta.

Asiakastuki on käytettävissäsi 24/7

Julkisten latauspisteiden ongelmatilanteissa olethan yhteydessä kumppanimme Virran asiakaspalvelunumeroon 0800 02200 (24/7). Osoitteesta virta.global/fi/tuki löydät ohjevideoita ja lisätietoa asioinnista latauspisteillä sekä kattavan asiakastuen.

Suurteholaturit

Lähikuva sähköauton latauksesta. Kuvassa sininen sähköauto, joka on kytkettynä vihreää valoa hohkaavaan latauskaapeliin. Auton kyljessä näkyy lunta.

KSS Energian 300 kW:n suurteholatausasema avautui Hartolaan

Kuninkaanportti-taukopaikan suurteholatausasema sisältää kuusi latauspistoketta, joten tilaa on useammallekin autolle. Jokainen latauspistoke tarjoaa vähintään 50 kW:n lataustehon, jopa aina 300 kilowattiin asti riippuen auton ominaisuuksista, akun varaustasosta sekä samanaikaisista lataustapahtumista.

Lue lisää
Henkilö lataamassa valkoista sähköautoa aurinkoisena päivänä.

Tehokasta latausta suurteholatureilla

Viihtyisänä taukopaikkana tunnetusta ja 6-tien varressa sijaitsevasta Kymen Paviljongista löytyy Kouvolan suuritehoisimmat laturit. Suurteholatauksessa 15 minuutin kahvihetki kerryttää eniten tehoa vastaanottavilla automalleilla jo 200–250 lisäajokilometriä.

Lue lisää

Sähköauton lataaminen

1.1.44