Kuvassa näkyy valkoinen tummalasinen sähköauto latauksessa sekä valkoinen sähköautojen latauslaite, johon latausjohto yhdistyy. Kuvan taustalla näkyy vihreää valoa ja etuosassa on vihreitä valojuovia.

Vihreä parkkialue yrityksellesi helposti ja luotettavasti

Saat meiltä sähköautojen latausratkaisut avaimet käteen -mallilla.

Harkitsetko sähköauton latauspisteitä yrityksellesi?

KSS Energia konserni tarjoaa yritysten ja julkisten kiinteistöjen sähköauton latauspisteiden urakointipalveluita Kymenlaakson alueella ja pääkaupunkiseudulla. KSS Energiaan kuuluva Suomen Energia-Urakointi (SEU) on erikoistunut yritysten ja julkisten kiinteistöjen sähköauton latauspisteiden urakointitoimeksiantoihin pääkaupunkiseudulla.

Miksi valita meidät palvelun toteuttajaksi?

 • Saat meiltä toteutuksiin ylimääräisen takuuvuoden asennukselle ja laitteille

 • Meillä on kokemusta pitkältä ajalta

 • Kykenemme totuttamaan myös vaativia ratkaisuja

 • Meillä on monipuolista energiaosaamista

 • Olemme luotettava iso toimija

 • Meiltä löytyy paikallistuntemusta

 • Olemme hyvin tavoitettavissa ja aina valmiina palvelemaan!

Kuvassa näkyy valkoinen tummalasinen sähköauto latauksessa sekä valkoinen sähköautojen latauslaite, johon latausjohto yhdistyy. Kuvan taustalla näkyy vihreää valoa ja etuosassa on vihreitä valojuovia.

Sähköauton latauspiste yrityksellesi helposti

Tarjoamme sähköautojen latausratkaisut yrityksellesi kätevästi avaimet käteen -periaatteella. Et siis joudu pyytämään tarjouksia erikseen sähkörakentamiseen ja -asentamiseen tai latauslaitteisiin liittyen. Tutustu siihen, miten voimme lähteä edistämään yrityksesi vihreää parkkialuetta.

Lue lisää aiheesta
HalpaHallin kiinteistöpäällikkö Joonas Kontio lataamassa sähköautoa Ksse-latauspisteellä.

Latausverkoston rakentamisessa kumppaneitamme ovat KSS Energia sekä Virta

” Latauspisteiden määrän lisääminen on olennainen asia, kun puhutaan sähköautoilun yleistymisestä. Kyseessä on myös tärkeä palvelu meidän asiakkaillemme, sillä moni asiakas mielellään lataa autonsa kaupassa käynnin yhteydessä.” Joonas Kontio, HalpaHallin kiinteistöpäällikkö

Lue koko asiakastarina
Nainen asettaa puhelimestaan sähköautoa latautumaan. Naisella on ruskeat hiukset ja vaalea paita. Hän hymyilee katsoessaan puhelimen näyttöä. Sininen sähköauton latauspistoke on kiinnitettynä autoon naisen edessä.

Sähköauton latausratkaisumme sisältää yrityksellesi helpon laskutusprosessin

Tutustu siihen, miten helppoa sähköauton latauspisteen hallinnointi voi olla!

Lue lisää laskutusprosessista
Henkilö kiinnittää sähköauton laturia valkoisen auton latauspisteeseen. Henkilöllä on siniruudullinen paita päällä.

Sähköautojen latauspisteavustus työpaikoille

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen avustuksella voidaan hankkia ja asentaa sähköautojen latauspisteitä yrityksesi työntekijöiden käyttöön tarkoitetuille pysäköintipaikoille. Avustus on haettava ennen kuin avustuksella toteutettavat latauslaitteiden asennukset on tehty valmiiksi.

Lue lisää ARA:n sivulta
Sinistä kattoikkunallista sähköautoa on lataamassa kolme henkilöä. Vanhempi mieshenkilö, ja kaksi naishenkilöä. Heidän katseet kohdistuvat auton etuosassa tapahtuvan autonlatausjohdon kiinnittämiseen. Taustalla näkyy laatta lattiaa.

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet sinulle vastauksia yritysten sähköauton latauspisteitä koskeviin useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Katso kysymykset ja vastaukset
Energiavastuullisuuden polun vaiheet kuvattuna ympyrägraafilla. Taustalla kuvavälähdyksiä energiatehokkuudesta, rakennustyömaalta sekä ison yritysrakennuksen lasiovista kaupunkinäkymässä.

Selvitä yrityksesi energiavastuullisuuden tila

Tarjoamme käyttöösi ilmaisen Energiavastuullisuus-testin, jonka avulla voit helposti hahmottaa yrityksesi nyky- ja tahtotilaa energiavastuullisuuden polulla.

Testi auttaa selvittämään, millaisin valinnoin ja kehitysaskelin voisit kehittää yrityksesi energiapolitiikkaa kestävämmäksi!

Siirry testiin

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.

Sinua palvelevat

Tommi Forsell

Tiimipäällikkö, energiaratkaisut (Kymenlaakso)

Olen kiinnostunut sähköauton latauspisteistä

Voit lähettää meille helposti yhteydenottopyynnön sähköauton latauspisteistä tällä lomakkeella. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

Olen kiinnostunut

KSS Energia kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tietojesi avulla sinuun otetaan yhteyttä ja niitä käytetään myös siihen, että voimme jatkossa lähettää sinulle sähköpostia ajankohtaisista aiheista, joita pidämme sinulle ja yrityksellenne merkityksellisinä. Tietojasi ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, ja voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Lue tietosuojakäytännöstämme lisätietoja siitä, miten KSS Energia käsittelee henkilötietoja.

Miksi hankkia sähköautonlatausratkaisu yrityksellesi?

 • Se on satsaus tulevaisuuteen

 • Yrityksessäsi huomioidaan vihreät arvot

 • Hankinta helpottaa asiakkaiden ja henkilöstön sähköautoilua

 • Yrityksesi latauspiste näkyy myös julkisilla latauspistekartoilla, jos yrityksesi hankkii julkisen latauspisteen

1.1.44