Sähköä jokaiseen kotiin

Ota IISIsti. Hoidetaan sähkösopimusasiat kerralla kuntoon. Tutustu KSS Energian monipuoliseen tuotevalikoimaan ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Tee sähkösopimus

Löydä kotiisi sopiva sähkösopimus

Syötä asuntosi vuosittainen sähkönkulutus.


Jos et tiedä sähkönkulutustasi, aloita valitsemalla asumismuotosi.

Etsitkö sähköä yrityksellesi?

Tarjoamme monipuoliset sähkösopimukset erilaisten yritysten tarpeisiin. Tutustu tarjontaan yritysasiakkassivuillamme.

Sähkösopimukset yrityksille

Sähköä ja energiaratkaisuja sinun tarpeisiisi

Reppuselkäinen mies ja pipopäinen nainen suutelevat

Sähköä juuri sinulle

Meiltä saat sähkösopimukset helposti ja edullisesti. KSS Energia tarjoaa juuri sinun kotiisi sopivimman sähkösopimuksen. Energiaamme virtaa kotien lisäksi myös mökeille ja vapaa-ajan asunnoille ympäri Suomen.

Tutustu sähkösopimusvalikoimaan
Ilta-aurinko heijastuu talon katolla olevista aurinkopaneeleista.

Laita kodin katto tuottamaan

KSS Energian aurinkopaneelipaketit sisältävät kartoituksen, laitteet sekä asennuksen – kaiken tarvittavan aurinkoenergian hyödyntämiseksi. Katso kuinka avaimet käteen -toimitus etenee.

Lue lisää aurinkosähköstä

Minne tarvitset energiaa?

KSS Energian sähkösopimusvaihtoehdoissa on mistä valita. Asuitpa sitten kerrostalossa, pari- tai rivitalossa tai omakotitalossa, on meillä aina sopiva vaihtoehto juuri sinun kotiisi.

Sähkösopimus kerrostaloon

Kerrostaloissa sähkönkulutus on usein tasaista ja helposti ennakkoon arvioitavissa vuodenajasta riippumatta. Katso millainen sopimus kerrostaloon sopisi.

Sähkösopimus omakotitaloon

Omakotitalossa asuvalla sähköä kuluu kerros- ja rivitaloasujaa enemmän. Mieti siis sähkösopimusta tehdessä, millaisessa talossa asut ja mitä asioita arvostat arjessasi.

Pari- ja rivitaloon

Rivi- ja paritaloissa energiaa kuluttavia laitteita on usein kerrostaloasuntoja enemmän. Energiasyöppöinä saattaa olla tavallisten kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan lisäksi myös sauna sekä sähkölämmitys. Oikean sähkösopimuksen merkitys korostuu energiankulutuksen kasvaessa.

Sähkösopimus mökille tai vapaa-ajan asuntoon

Mökillä on tarkoitus levätä ja nauttia elämästä – joskus etätöistäkin. Siksi myös sähkösopimusasiat kannattaa miettiä palvelemaan tätä tarkoitusta. Olemme apunasi luomassa mukavia mökkipäiviä.

Valitse sähkösopimus mökille

Sähköauton latausratkaisut kotiin

Sähköauton latausratkaisut kotiin

Tehokas ja turvallinen sähköauton latauspiste oman kodin pihalla helpottaa arkea. Pyydä KSS Energian ammattilainen kartoituskäynnille!

Lue lisää

Puhdasta lämpöä kotiin

Sinipaitainen isä ja oranssipaitainen lapsi leikkivät kodin lattialla. Leikki-ikäinen lapsi puristaa käsillä nauravan isän kasvoja. Kuvan edustalla näkyy viherkasvin lehtiä.

Kaukolämmön mukavuutta etsimässä?

Vaivattomuudesta tunnettu kaukolämpö takaa kiinteistöön tasaisen lämmön ja lämpimän käyttöveden ympäri vuoden. KSS Energialla on Kouvolan seudulla satoja kilometrejä kaukolämpöverkkoa - ja uusia rakenteilla!

Lue lisää kaukolämmöstä
Poika, äiti, isä ja tytär istuvat hymyillen sohvalla ja käyttävät älylaitteita.

Ilmalämpöpumput asennettuna

Valitse viileyttä helteeseen ja lämpöä kylmyyteen. Laadukkaat Innovan ilmalämpöpumput saatavilla kauttamme.

Tutustu valikoimaan

Tilaa konsernin vaikuttavuus- ja vastuullisuusuutiskirje

Haluatko säännöllisesti tietoa konsernimme vastuullisuus- ja vaikuttavuushankkeista sekä tuote- ja palveluportfoliostamme?

0.0.34 Fri, 26 May 2023 11:03:38 GMT