Vanhempi mies vaaleanharmaassa kauluspaidassa nojaa kädellään vaaleaan seinään ja katselee hymyillen ulos ikkunasta, josta tulvii huoneeseen valoa. Isolehtinen viherkasvi näkyvissä kuvan etualalla.

Puhdasta kaukolämpöä

Ympäristöystävällisesti tuotettu kaukolämpö on erinomainen valinta niin kodin, yrityksen kuin taloyhtiön lämmitysmuodoksi.

Kaukolämpö lämmitysmuotona

Kaukolämpö on vakaa ja edullinen lämmitysmuoto

KSS Lämpö tuottaa lämpöä ja lämmittää koteja sekä julkisia rakennuksia ympäri Kouvolan seutua. Liittymäasiakkaita meillä on reilusti yli 3 000.

Kaukolämpö on ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, joka takaa kiinteistöön tasaisen lämmön ja lämpimän käyttöveden ympäri vuoden. Kaukolämpö sopii kaiken kokoisiin ja ikäisiin kiinteistöihin.

Isä ja leikki-ikäinen poika leikkivät puistossa. Poika pitää köydestä kiinni ja katsoo iloisesti nauraen suoraan kameraan. Punapipoinen ja sinitakkinen isä valmistautuu antamaan pojalle vauhtia. Takana syksyinen metsämaisema,

Uutta! KSS Oiva - 100 % uusiutuvaa kaukolämpöä

Nyt voit muuttaa kiinteistösi lämmityksen kertaheitolla 100 %:sti hiilineutraaliksi. KSS Oiva on täysin uusiutuvilla tai niihin rinnastettavilla lämmönlähteillä tuotettua kaukolämpöä. Se on lempeä luonnolle ja hyvä kodille. 

Sopimusmalliltaan KSS Oiva on lisäpalvelu, jolla voit täydentää olemassa olevaa kaukolämpösopimustasi.

Tutustu KSS Oivaan
Sinipaitainen isä ja oranssipaitainen lapsi leikkivät kodin puisella lattialla. Leikki-ikäinen lapsi puristaa käsillä nauravan isän kasvoja. Kuvan edustalla näkyy viherkasvin lehtiä.

Kaukolämpö lämmitysmuotona

Kaukolämpö on käyttöhinnaltaan edullinen ja asennuskustannuksiltaan kilpailukykyinen lämmitysmuoto. Se on käyttäjälleen helppo ratkaisu, sillä lämmön tuotannosta ja toimituksesta vastaa kaukolämpöyhtiö.

Lue lisää
Vaaleahiuksinen nainen istuu toimistohuoneessa mustassa toimistotuolissa ja katsoo pois työpisteestä hymyillen. Hänen edessään on musta kirjoitusalusta, näppäimistö ja musta näyttö. Naisella on päällä musta paita ja musta tyylikäs jakku ja kädessä rannekello. Taustalla näkyy ikkuna, josta siintää puita. Seinällä on sininen seinäkalenteri.

Näin liityt kaukolämpöön

Kiinteistön liittäminen kaukolämpöön vaatii alueelle kaukolämpöverkon. Liittymisprosessi kaukolämpöön kulkee pääpiirteittäin seuraavasti:

  1. Tilaus

  2. Suunnittelu

  3. Toteutus

  4. Käyttö

Lue lisää
Piirroskuva harmaasta metallisesta lämpölaitosrakennuksesta, jonka molemmissa päissä korkeat mustat piiput ja takana kaksi vaaleanharmaata hakesiiloa.

Kaukolämmön hankealueet

Lämmittäjälleen helppo kaukolämpö kiinnostaa nyt laajasti. KSS Lämmöllä on uusia kaukolämpöalueita suunnitteilla – tutustu Valkealan ja Jaalan kaukolämpöhankkeisiin!

Kaikki hanke- ja investointialueet
Kuvassa näkyy osittain valkoinen seinäpatteri ja sen valkoinen termostaatti, jossa on luvut yksi, kaksi ja kolme näkyvissä. Termostaattia säätää ihmisen käsi. Taustalla näkyy valkoista seinää ja ikkunalautaa.

Alkaako vanha kaukolämpölaitteistosi lähestyä eläkeikää?

Vaihda nyt vanha kaukolämpösiirrin uuteen ja nykyaikaiseen kaukolämpöpakettiin. Puramme vanhan pois ja asennamme uuden tilalle PÄIVÄSSÄ. Teemme sinulle kirjallisen tarjouksen avaimet käteen -ratkaisusta.

Voit ottaa yhteyttä myös muissa lämmönjakohuoneen laitteisiin liittyvissä tarkastus- ja huoltoasioissa.

Soita ja kysy lisätietoja: 0400 650 865.

Lue lisää
Tyttö ja äiti katsovat keskittyneesti tablettia yhdessä sylikkäin maaten vaalean harmaalla sohvalla auringon paistaessa ikkunasta heidän kasvoille. Molemmilla on pitkät hiukset. Tytöllä on vaaleankeltainen paita ja farkkuhaalarit ja äidillä valkoinen t-paita.

KSS Energisti pitää laitteistosi ajan tasalla

Kaukolämpölaitteet ovat käyttäjäystävällisiä ja ne vaativat vähän huoltoa. Järkevän energiankäytön sekä asumismukavuuden vuoksi olisi kuitenkin hyvä tarkistaa siirtimien, säätimien sekä niiden oheislaitteiden toiminta ja kunto määräajoin.

Tutustu KSS Energisti -palveluun
Keltapaitainen nainen seisoo seinustan vieressä molemmat kädet seinäpatterin päälle asetettuna, kokeilee pattereiden lämpöä.

Kaukolämpöverkon häiriökartta

Katso kaukolämmön jakelukeskeytykset kartalla.

Häiriökarttaan

Vikailmoitukset 24/7

Vikailmoitukset 24/7

Jätä ilmoitus kaukolämpö- tai maakaasuverkon viasta tai kunnostustarpeesta helposti vikailmoituslomakkeella. Kiireelliset vikailmoitukset numeroon +358 5 885 1801.

Tee vikailmoitus

Lisätietoja kaukolämpöliittymistä

Kysy lisää:

Milla Raunio

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, kaukolämpö ja maakaasu

Usein kysyttyä kaukolämmöstä

Yhteystiedot

ASIAKASPALVELU
Sähköön-, maakaasuun ja kaukolämpöön ja kiireellisiin muuttoihin liittyvissä sopimusasioissa ma-pe klo 8-18.
05 885 1830

LASKUTUS
Laskun sisältöön, maksujärjestelyihin ja perintään liittyvissä asioissa Lowell Oy ma-pe 8-20 ja la 10-15.
02 2700 139

UUDET LIITTYMÄT JA TEKNINEN NEUVONTA
Avoinna ma-pe klo 8-16 välisenä aikana.
05 885 111

VIKAILMOITUS 24 h
05 885 1801

1.1.47