Isä ja leikki-ikäinen poika leikkivät puistossa. Poika pitää köydestä kiinni ja katsoo iloisesti nauraen suoraan kameraan. Punapipoinen ja sinitakkinen isä valmistautuu antamaan pojalle vauhtia. Takana syksyinen metsämaisema,

KSS Oiva - 100 % uusiutuvalla energialla tuotettua kaukolämpöä Kouvolan seudulle

Valitse kiinteistöösi uusiutuvaa kaukolämpöä

KSS Oiva on 100 %:sti uusiutuvilla lämmönlähteillä tuotettua kaukolämpöä. Se on lempeä luonnolle ja hyvä kodille sekä yritykselle.

Uusi kaukolämpötuote on saatavilla omakotitaloihin ja yrityskiinteistöihin kaikilla KSS Lämmön kaukolämpöalueilla.

  • 100 %:sti uusiutuvaa kaukolämpöä
  • Tuotteen hinta 1,86 €/MWh (alv. 24 %) lisätään energiamaksuun
  • Alkuperätakuujärjestelmällä todennettua uusiutuvaa kaukolämpöä
  • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Vihreä valinta kodin ja yrityksen lämmitysmuodoksi

Valitsemalla kotiisi tai yrityksellesi KSS Oivan uusiutuvaa kaukolämpöä, edistät samalla myös kiertotalouden toteutumista. Voit pienentää kiinteistösi lämmityksestä aiheutuvat hiilidioksidipäästöt hetkessä nollaan ilman isoja investointeja!

Hiilineutraali kaukolämpö tuotetaan kokonaan uusiutuvilla tai niihin rinnastettavilla energialähteillä. KSS Oivan lämpö tuotetaan esimerkiksi metsäteollisuuden sivuvirroista ja hukkalämmöstä.

Iso lainausmerkki

KSS Oiva on oivallinen lisäpalvelu, jolla voit täydentää olemassa olevaa kaukolämpösopimustasi.

Mikäli kotisi tai yrityksesi kiinteistö käyttää jo KSS Lämmön kaukolämpöä, voit päivittää sen 100 %:sti uusiutuvaksi kaukolämmöksi ilmoittamalla siitä alla olevalla lomakkeella. Jos kiinteistösi ei vielä ole liitettynä kaukolämpöverkkoon, tarkista kaukolämmön saatavuus.

KSS Oiva 1,86 €/MWh (alv. 24 %)

KSS Oiva 1,86 €/MWh (alv. 24 %)

100 % uusiutuvan kaukolämmön tilaajana maksat varsinaisen kaukolämmön energiamaksun sekä KSS Oiva -tuotteen hinnan. KSS Oivan osuus muodostuu kaukolämmön kulutuksen mukaan.

Suuruusluokaltaan lisä on hyvin maltillinen, esimerkiksi tyypillisen kaukolämmitteisen omakotitalon kohdalla puhutaan noin 3 eurosta kuukaudessa.

Tilaa KSS Oiva

Takuulla puhtaasti parasta

Vehreää metsämaisemaa, jossa näkyy puiden runkoja ja keskellä pieni kuusen taimi.

Alkuperätakuin varmennettua kaukolämpöä

KSS Oiva -tuotteen lämpö on alkuperätakuilla varmennettua 100 % uusiutuvaa ja hiilineutraalia kaukolämpöä. Alkuperätakuulain noudattamista valvoo Energiavirasto.

Lisätietoja alkuperätakuista
Perhe on syksyisessä säässä puutarhassa. Mies näyttää kyykyssä pienelle lapselle kukkapenkkiä ja lapsi kastelee kukkapenkkiä kastelukannulla. Toinen lapsi ja aikuinen katsovat vierestä kukkapenkkiä.

Oivallisen helppoa!

Valitsemalla KSS Oivan, vaihdat kiinteistösi kaukolämmön kertaheitolla 100 %:sti uusiutuvilla energialähteillä tuotetuksi. Käyttämäsi kaukolämpö on alkuperätakuulla varmennettua lämpöä.

Tilaa KSS Oiva
Sinipaitainen isä ja oranssipaitainen lapsi leikkivät kodin puisella lattialla. Leikki-ikäinen lapsi puristaa käsillä nauravan isän kasvoja. Kuvan edustalla näkyy viherkasvin lehtiä.

Kaukolämpö lämmitysmuotona

Kaukolämpö on käyttöhinnaltaan edullinen ja asennuskustannuksiltaan kilpailukykyinen lämmitysmuoto. Se on käyttäjälleen helppo ratkaisu, sillä lämmön tuotannosta ja toimituksesta vastaa kaukolämpöyhtiö.

Lue lisää

UKK - KSS Oiva

1.1.44