Opiskelijalle

Haluamme joukkueeseemme tulevaisuuden tekijöitä! Rekrytoimme vuosittain kesätyöntekijöitä, harjoittelijoita ja opinnäytetyöntekijöitä. Tule meille töihin! 

Liity mukaan osaajayhteisöön

Lopputyöt

Lopputyön tekeminen on hyvä keino tutustua yritykseemme jo ennen valmistumista. Tarvittaessa tuemme opiskelijoita lopputyön aiheen määrittelemisessä. Opinnäytetyötäsi voit tehdä toimipisteissämme tai etänä. Vuosien varrella opinnäytetöitä on tehty eri puolille konsernia niin energiakauppaan, asiakaskokemukseen, taloushallintoon, markkinointiin, viestintään, lämpö-, verkko- ja rakennusliiketoimintaan kuin henkilöstöpalveluihinkin.  

Tule meille töihin!

Avoimista harjoittelu- ja lopputyöpaikoista ilmoitamme muiden avoimien työpaikkojen tapaan Tule meille töihin -osiossa. Voit myös itse jättää oman ehdotuksesi KSS Energian osaajayhteisön kautta. Kerrothan tuolloin mahdollisimman tarkasti oman kiinnostuksesi opinnäytetyön aiheeseen sekä lopputyön ajankohtaan. Otamme harjoittelijoita ja opinnäytetyöntekijöitä myös suoraan oppilaitosyhteistyön ja kesätöiden kautta. Moni kesätyöntekijä on ollut meillä aluksi harjoittelussa tai lopputyöntekijänä. Toisaalta meillä keväällä harjoittelun tehnyt on voinut innostua jäämään myös kesätöihin. Vaihtoehtoja on monia! 

Kolme naista ja kaksi miestä heittävät talvella lunta ulkona ilmaan. Maassa on lunta, taustalla lumisia puita ja virtaava joki. Koira hyppii lumessa ihmisten edessä.

Työharjoittelut

Tarjoamme työharjoittelupaikkoja erityisesti energia-alasta kiinnostuneille korkeakouluopiskelijoille sekä toisen asteen tutkintoa suorittaville. Jättämällä tietosi KSS Energia osaajayhteisöön voit hakea suorittamaan työharjoittelua tai opinnäytetyötä konserniimme.  

Jätä tietosi osaajayhteisöön

Uratarinat

KSS Energialla työskentelee yli 200 energia-alan ammattilaista. Osa on aloittanut uransa kesätyöntekijänä, opiskelijana tai lopputyön tekijänä.

Lue uratarinoita

Oppilaitosyhteistyö

Oppilaitosyhteistyö on meille tärkeää ja olemme mukana usein paikallisissa yhteistyö- ja rekrytointitapahtumissa. Yhteistyömme on monimuotoista: voimme olla vierailemassa luennoilla jakamassa asiantuntijuuttamme opiskelijoille tai voimme olla esimerkiksi mukana kurssin projektitöissä toimeksiantajana. Näkyvin ja laajin osa yhteistyötämme ovat erilaiset lopputyöt sekä opintoihin kuuluvat harjoittelut. 

Kesätyöhakumme

Kesätyöhakumme käynnistyy tyypillisesti alkuvuodesta ja hakuaika on työtehtävästä riippuen kevään aikana. Kaikkiin kesätyöpaikkoihin voi hakea vastaamalla sähköiseen työpaikkailmoitukseemme. Rekrytoivat esihenkilöt tekevät kesätyöntekijöiden valinnat pääsääntöisesti kevään aikana. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Työllistämme vuosittain 15–18-vuotiaita nuoria myös kesätyöseteleillä.

1.1.44