KSS täältä

KSS Energian ajankohtaiset kampanjat!

Lataa itsellesi ensimmäisten joukossa KSS Energian uusi Muutakin® -mobiilisovellus!

Muutakin® -mobiilisovellus mukavoittaa energia-arkea

Se auttaa säästämään energiakustannuksissa tarjoamalla sähkönkulutustiedot ja havainnollistamalla käyttövaikutuksia ymmärrettävästi – näet, millainen sähkösopimus juuri sinulle sopisi. Sovellus tarjoaa myös jatkuvasti laajentuvan muuttamiseen, älykkääseen asumiseen tai vapaa-aikaan liittyvän etujen valikoiman. Lataa App Storesta tai Play Kaupasta!

Perhe syö vesimelonia ulkona mökin edustalla pöydän ääressä. Ruskea hiuksiset äiti ja tytär hymyilevät toisilleen. Kalju isä istuu naama heitä kohden.

Kotiin tai mökille asennettava aurinkovoimala on pitkäikäinen investointi

Laadukkaat paneelit tuottavat energiaa kustannustehokkaasti vielä 30 vuoden päästä.

Auringosta saatavan energian potentiaalinen määrä sekä paneelien oikea mitoitus selviävät kohteessasi tehtävässä asennettavuuskartoituksessa.

Pyydä tarjous aurinkopaneeleista
Valkoinen auto, jonka etuosassa on KSS Energian logo on latauksessa sähköauton latauspisteellä. Taustalla on lunta.

Sähköauton latausratkaisut omakotitaloon alk. 1 200 €

Asennamme avaimet käteen -toimituksella sekä perusmallisia täyssähköautojen lataamisen sopivia että älykkäitä ominaisuuksia tarjoavia latauslaitteita.

Laitevalinnoissa hyödynnämme alan parhaita sähköauton latauslaitteiden toimittajia.

Varaa ilmainen kartoitus
Kaksi ihmistä istuu selin ruskean puunrungon päällä nurmikentän laidalla ja katsovat eteenpäin kohti nurmikenttää ja sen takana näkyvää metsää. Kentällä on jalkapallo. Toinen pitää kättä toisen hartioilla. Molemmat ovat pukeutuneet farkkuihin ja toisella on myös farkkutakki, toisella tumma t-paita. Aurinko on painumassa puiden taakse ja sen säteet heijastuvat kuvaan.

Tutustu laajaan sähkösopimusvalikoimaamme

Haluamme tehdä sinulle sähkösopimusasiat mahdollisimman sujuviksi. Vertaile sähkösopimuksiamme ja tee valitsemasi sopimus helposti verkkosivuillamme.

Tutustu sähkösopimuksiin

Kaipaatko kaveria sähkösopimuksen valintaan?

Jätä soittopyyntö sähkönmyyjällemme! Hän soittaa sinulle ja auttaa sähkösopimusten valinnassa.

Wattipizzaa maistamassa

Isä ja poika Kesanto pohtivat pizza- ja sähkösopparivalintoja, onhan sähkökin makuasia!

Katso video

Testaa millainen sähkötyyppi olet!

Sähkösopimuksen hankinta on saanut uutta makua: tullut töpselistä suoraan tajuntaan. Tee leikkimielinen testi, jonka avulla saat selville oman sähkötyyppisi.

Aloita testi

Uutisia ja asiakastarinoita Kouvolasta

Mies ja nainen seisovat hymyilevinä punatiilisen kerrostalon edustalla alkutalven säässä. Molemmilla on päällään mustat toppatakit, maassa on pieni kerros lunta. Taustalla näkyvässä kerrostalossa on valkoiset parvekkeet. Pihassa on suuri vaahtera, joka näkyy kuvan toisella laidalla.

Taloyhtiössä kaikki hyötyvät aurinkoenergiasta

Jos taloyhtiö tuottaa sähköä, mihin sitä kannattaisi hyödyntää? Tämä kysymys pohditutti myös kouvolalaisen As Oy Puistokodin hallituksessa, kun aurinkopaneelihanketta lähdettiin viemään eteenpäin.

Kolme hymyilevää henkilöä suojakypärissä ja huomiovaatteissa lyövät kättä yhteen työmaalla.

Yhteisrakentamisen tuloksena valmistuu useampi hanke

Kouvolan Ravikylässä saneerataan infraa usean toimijan voimin. Kerralla kuntoon -ajatus on kantava voima KSS Energian, Kouvolan kaupungin ja Kouvolan veden vuosille 2023-2025 ajoittuvassa yhteisrakentamishankkeessa.

Kaukolämpölaitteistojen asentaja sinikeltaisissa työvaatteissa opastaa sinitakkiselle asiakkaalle kaukolämpölaitteiston toimintaa. Kuva omakotitalon pannuhuoneesta.

Kaukolämmön edut houkuttelivat lämmitystavan vaihtoon

Kouvolan Valkealassa asuva Jari ja Aira Toivakka iloitsevat öljylämmityksen vaihtumisesta varmaan, huolettomaan ja vakaahintaiseen kaukolämpöön.

TUTUSTU TARKEMMIN TOIMINTAAMME

Oranssin kaivurin haraa kauha ylhäällä vasten sinistä taivasta.

Tiesitkö tämän KSS Energian alueellisista hankkeista juuri nyt?

Verkkosivujemme hankekartasta ja tarinakartoista saat ajankohtaista tietoa käynnissä olevista hankkeistamme.

Tutustu hankkeisiimme
Kuvassa näkymä väreilevän veden yli Verlan vesivoimalaitokselle. Kuvassa näkyy veden takana taustalla punatiilisiä rakennuksia, puita, pensaita ja kirkas taivas, jossa valkeita pilvenhattaroita.

Vastuullisuus- ja vaikuttavuusuutisia

Julkaisemme muutaman kerran vuodessa uutiskirjeen, jossa kerromme konsernimme vaikuttavuus- ja vastuullisuushankkeista sekä tuote- ja palveluportfolioista. Voit tilata kirjeen verkkosivuiltamme löytyvällä tilauslomakkeella.

Tilauslomakkeeseen
1.1.44