Nuorekkaat ihmiset työskentelevät vaaleassa toimistohuoneessa, jossa on kauniita viherkasveja.

Virtaa ja energiaa työpaikoille

Puhtaasti paras energiakumppanisi sähkön, lämmön sekä kehittyvien energiaratkaisuiden saralla.

Tee sähkösopimus

Hyvä Kouvolan talousalueen yrittäjä tai alueen yritysverkoston vaikuttaja!

Tervetuloa Energiaa ja musiikkia korville -verkostoitumis- ja keskusteluiltapäivään 15.6. Luvassa on seitsemän mielenkiintoista teemakeskustelua – ja tavoitteena löytää uusia näkökulmia sekä verkostoitua entistä tiiviimmin. Iltapäivän päätteeksi viemme keskustelijat kumppanimme Iitin Musiikkijuhlien avajaiskonserttiin.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Etsitkö sähköä yrityksellesi?

Sähkö on tärkeä osa yrityksen liiketoimintaa. KSS Energian yritysmyynnin asiantunteva henkilöstö auttaa valitsemaan yrityksellesi parhaan energiasopimuksen. Yritysmyyntimme tarjoaa monipuolisia sähkön hankinnan asiantuntijapalveluita, joiden avulla yrityksesi voi keskittyä olennaiseen – omaan liiketoimintaan.

Kaksi nauravaa keski-ikäistä naista vaaleassa toimistotilassa isojen ikkunaruutujen äärellä. Yhteisen työpöydän edustalla tuulivoimaa kuvaava pieni tuulimylly.

Sähköä suuryritykselle

Löydä yrityksellesi parhaiten sopiva sähkösopimus sekä siihen liittyvät palvelut. Suuryrityksille (kulutus yli 100 MWh) tarjoamme monipuolisia sähkön hankinnan asiantuntijapalveluita.

Tutustu sopimusvaihtoehtoihin
Palaveri puisen toimistopöydän ympärillä vaalean värisessä toimistossa. Pöydän ääressä istuu kuusi henkilöä ja yksi nainen seisoo pöydän päässä. Pöydällä on yksi kannetta vietokone auki ja toinen kiinni oleva. Ihmiset hymyilevät ja kommunikoivat keskenään.

Sähköä pienyritykselle

Kiinnostaako pörssisähkö, kiinteän hinnan vakaus tai kenties näiden yhdistelmä? Tarjoamme pienyrityksille, taloyhtiöille, maatiloille ja muille alle 100 MWh sähköä käyttäville monipuolisen sopimusvalikoiman.

Tee sopimus

Aurinkopaneeleista puhdasta energiaa

Aurinkopaneeleista puhdasta energiaa

Ekoteko, omavaraisuus ja säästyneet eurot. Yrityksen oman aurinkovoimalan käyttöönotolle löytyy monta hyvää syytä. Saat meiltä yrityksellesi aurinkosähköjärjestelmän avaimet käteen -palveluna.

Lue lisää

Lämpöä yritykselle

Talo

Energy as a KSS Service

Kuinka valita yritykselle pitkäkestoista hyötyä tuovat energiaratkaisut, miten varmistaa rahoitus projektille tai mistä löytää resurssit laitteistojen hallinnointiin? Ulkoista yrityksesi energiatuotanto ja -huolto ammattilaiselle.

Puhdasta kaukolämpöä

Kaukolämpö on vakaa ja edullinen lämmitysmuoto. Ympäristöystävällisesti tuotettu kaukolämpö on erinomainen valinta yritykselle.

Biokaasua yrityksille

Tarjoamme maakaasua Kouvolan, Kuusankosken, Korian, Myllykosken, Keltakankaan ja Inkeroisten alueille. Saat meiltä kaasusopimukset myös biokaasuna.

Sähköauton latausratkaisut yrityksille

Sähköauton latausratkaisut yrityksille

Hanki sähköautojen latausratkaisut yrityksellesi kätevästi avaimet käteen -periaatteella. Saat kerralla kaikki sähkörakentamiseen ja -asentamiseen sekä latauslaitteisiin liittyvät ratkaisut. Lähde edistämään yrityksesi vihreää parkkialuetta.

Lue lisää

Tilaa konsernin vaikuttavuus- ja vastuullisuusuutiskirje

Haluatko säännöllisesti tietoa konsernimme vastuullisuus- ja vaikuttavuushankkeista sekä tuote- ja palveluportfoliostamme?

1.0.0 Thu, 01 Jun 2023 10:26:20 GMT