Nuorekkaat ihmiset työskentelevät vaaleassa toimistohuoneessa, jossa on kauniita viherkasveja.

Virtaa ja energiaa työpaikoille

Puhtaasti paras energiakumppanisi sähkön, lämmön sekä kehittyvien energiaratkaisuiden saralla.

Tee sähkösopimus
Energiavastuullisuuden polun vaiheet kuvattuna ympyrägraafilla. Taustalla kuvavälähdyksiä energiatehokkuudesta, rakennustyömaalta sekä ison yritysrakennuksen lasiovista kaupunkinäkymässä.

Selvitä yrityksesi energiavastuullisuuden tila

Tarjoamme käyttöösi ilmaisen Energiavastuullisuus-testin, jonka avulla voit helposti hahmottaa yrityksesi nyky- ja tahtotilaa energiavastuullisuuden polulla.

Testi auttaa selvittämään, millaisin valinnoin ja kehitysaskelin voisit kehittää yrityksesi energiapolitiikkaa kestävämmäksi!

Siirry testiin

Etsitkö sähköä yrityksellesi?

Sähkö on tärkeä osa yrityksen liiketoimintaa. KSS Energian yritysmyynnin asiantunteva henkilöstö auttaa valitsemaan yrityksellesi parhaan energiasopimuksen. Yritysmyyntimme tarjoaa monipuolisia sähkön hankinnan asiantuntijapalveluita, joiden avulla yrityksesi voi keskittyä olennaiseen – omaan liiketoimintaan.

Kaksi nauravaa keski-ikäistä naista vaaleassa toimistotilassa isojen ikkunaruutujen äärellä. Yhteisen työpöydän edustalla tuulivoimaa kuvaava pieni tuulimylly.

Sähköä suuryritykselle

Löydä yrityksellesi parhaiten sopiva sähkösopimus sekä siihen liittyvät palvelut. Suuryrityksille (kulutus yli 100 MWh) tarjoamme monipuolisia sähkön hankinnan asiantuntijapalveluita.

Tutustu sopimusvaihtoehtoihin
Palaveri puisen toimistopöydän ympärillä vaalean värisessä toimistossa. Pöydän ääressä istuu kuusi henkilöä ja yksi nainen seisoo pöydän päässä. Pöydällä on yksi kannetta vietokone auki ja toinen kiinni oleva. Ihmiset hymyilevät ja kommunikoivat keskenään.

Sähköä pienyritykselle

Kiinnostaako pörssisähkö, kiinteän hinnan vakaus tai kenties näiden yhdistelmä? Tarjoamme pienyrityksille, taloyhtiöille, maatiloille ja muille alle 100 MWh sähköä käyttäville monipuolisen sopimusvalikoiman.

Tee sopimus

Sähköä yritykselle

K-Supermarket Valtari ostaa sähkönsä KSS Energialta

Katso lisää

Aurinkopaneeleista puhdasta energiaa

Aurinkopaneeleista puhdasta energiaa

Ekoteko, omavaraisuus ja säästyneet eurot. Yrityksen oman aurinkovoimalan käyttöönotolle löytyy monta hyvää syytä. Saat meiltä yrityksellesi aurinkosähköjärjestelmän avaimet käteen -palveluna.

Lue lisää

Lämpöä yritykselle

Punainen suuri kerrostalo ja aurinkoista sinistä taivasta, jossa pilviharsoa. Taustalla näkyy aurinko ja etuosassa näkyy vihreitä puiden lehtiä.

Energy as a KSS Service

Kuinka valita yritykselle pitkäkestoista hyötyä tuovat energiaratkaisut, miten varmistaa rahoitus projektille tai mistä löytää resurssit laitteistojen hallinnointiin? Ulkoista yrityksesi energiatuotanto ja -huolto ammattilaiselle.

Puhdasta kaukolämpöä

Kaukolämpö on vakaa ja edullinen lämmitysmuoto. Ympäristöystävällisesti tuotettu kaukolämpö on erinomainen valinta yritykselle.

Kuvassa on kaksi kaasupoltinta, joissa näkyy sinertävät liekit. Kuva on tumma ja liekit erottuvat selkeästi kuvassa ja heijastuvat myös alapuolelle.

Biokaasua yrityksille

Tarjoamme maakaasua Kouvolan, Kuusankosken, Korian, Myllykosken, Keltakankaan ja Inkeroisten alueille. Saat meiltä kaasusopimukset myös biokaasuna.

Uutta! KSS Oiva - 100 % uusiutuvaa kaukolämpöä

Pienennä yrityksesi lämmityksestä aiheutuvat hiilidioksidipäästöt hetkessä nollaan ilman isoja investointeja.

KSS Oiva on kaukolämmittäjän oivallinen lisäpalvelu, jolla voit varmistaa käytetyn lämmön olevan 100 %:sti uusiutuvilla tai niihin rinnastettavilla energialähteillä tuotettua.

Tutustu ja tilaa

Sähköauton latausratkaisut yrityksille

Sähköauton latausratkaisut yrityksille

Hanki sähköautojen latausratkaisut yrityksellesi kätevästi avaimet käteen -periaatteella. Saat kerralla kaikki sähkörakentamiseen ja -asentamiseen sekä latauslaitteisiin liittyvät ratkaisut. Lähde edistämään yrityksesi vihreää parkkialuetta.

Lue lisää

Tilaa konsernin vaikuttavuus- ja vastuullisuusuutiskirje

Haluatko säännöllisesti tietoa konsernimme vastuullisuus- ja vaikuttavuushankkeista sekä tuote- ja palveluportfoliostamme?

1.1.44