Sähköä pari- tai rivitaloon

Meiltä saat edulliset sähkösopimukset määräaikaisena tai toistaiseksi voimassa olevana jokaiseen kotiin. Tee sähkösopimus helposti rivitaloon tai paritaloon nyt!

Pari- tai rivitaloasujalle sopivin sähkösopimus

Rivi- ja paritaloissa energiaa kuluttavia laitteita on usein kerrostaloasuntoja enemmän. Energiasyöppöinä saattaa olla tavallisten kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan lisäksi myös sauna sekä sähkölämmitys. Oikean sähkösopimuksen merkitys korostuu energiankulutuksen kasvaessa. Meillä KSS Energialla on sähkösopimusvaihtoehtoja kaikkiin koteihin.  

Sähkösopimuksia pari- tai rivitaloon

Product image

KSS Valinta

  • Määräaikainen 12 kk tai 24 kk
  • Vaikuta valitsemalla käyttötuntisi
  • Vakautta hintavaihteluihin
Lue lisää
Product image

KSS Vartti

  • Toistaiseksi voimassa oleva
  • Sähköä ajantasaiseen hintaan
  • Hinta vaihtuu neljä kertaa vuodessa
Lue lisää
Product image

KSS Tunti

  • Toistaiseksi voimassa oleva
  • Sähköä ajantasaiseen hintaan
  • Pörssisähköä
Lue lisää

Millainen sähkösopimus pari- tai rivitaloon kannattaa valita?

Rivi- tai paritalossa pystyt vaikuttamaan omaan energiankulutukseesi sekä siihen, milloin käytät sähköä. Pörssisähkösopimus sopii sinulle, jos haluat maksaa sähköstä aina ajantasaista hintaa, ja vaikuttaa itse sähkölaskusi suuruuteen kulutustottumuksiasi seuraamalla ja muuttamalla. Mikäli haluat mieluummin sitoutua sähkösopimukseesi ja olla varma siitä, että hinta ei muutu on määräaikainen sähkösopimus sinulle oikea valinta.  

Tummat aurinkopaneelit lähikuvassa. Aurinko kuulta kuvan oikeasta reunasta.

Vuokraa aurinkopaneeli

Vuokraamalla KSS Energian aurinkopaneelin Haminan Mäkelänkankaalla tuulivoimapuiston yhteydessä sijaitsevasta aurinkovoimalasta olet mukana kotimaisen, uusiutuvan sähkön tuotannossa ilman laitehankintoja. Edulliseen kuukausihintaan saat yhden aurinkopaneelin verran tuotantoa käyttöösi.  

Vuokraa aurinkopaneeli

Energiaratkaisut avaimet käteen -asennuksella  

Energiaratkaisut avaimet käteen -asennuksella  

Ilmalämpöpumppu, aurinkopaneelit ja sähköautonlatauspiste? – Kaikki nämä helposti kotiisi avaimet käteen -asennuksella. Paritalossa voit helposti tehdä päätöksiä oman kotisi energiaratkaisuihin liittyen. Ammattilaisemme neuvovat mielellään energiaratkaisuihin liittyvien kysymysten kanssa ilmaisella kartoituskäynnillä.  

Lue lisää
1.0.0 Thu, 01 Jun 2023 10:26:20 GMT