Kaksi työntekijää rakentamassa uutta voimalinjaa. Johtokatu on raivattu ja linjan rakenteita ollaan kokoamassa.

Panostamme infraverkkojemme toimitusvarmuuteen

Ylläpidämme ja parannamme infraverkkojemme toimitusvarmuutta investoinneilla ja kunnossapidolla. Tutustu tarkemmin käynnissä oleviin hankkeisiimme hankekartalla.

Alueellinen hankekartta
Nainen tutkii kädessään olevaa puhelinta ja laittaa sähköauton latauspistoketta autoon kiinni.

Pitkän tähtäimen investoinnit

Sähköverkon investointeja tehdään pitkäjänteisesti sähkönjakelun luotettavuuden parantamiseksi sekä sähkönkäytön muuttuvien tarpeiden täyttämiseksi.

Lue lisää investoinneistamme
Puun runkoja metsässä, joiden väleistä siivilöityy auringon valoa.

Asukkaan idea- ja tietopankki

Mitä kannattaa ottaa huomioon, jos energiaverkoston kehittämiseen liittyvän hankkeen työmaa koskettaa oman kiinteistön aluetta?

Lisätietoa asukkaalle

KSS Verkon kehittämissuunnitelma

KSS Verkon kehittämissuunnitelma

Sähköverkon hankkeet perustuvat KSS Verkon kehittämissuunnitelmaan, jonka avulla on kuvattu verkon tavoitetila. Osallistu sinäkin sähköverkon kehittämiseen ja kommentoi uutta kehittämissuunnitelmaa! Asiakkaiden näkemykset ovat tärkeässä osassa sähkönjakelun kehityksessä, joten jokainen vastaus on hyvin arvokas. Samalla voit osallistua arvontaan!

Tutustu kehittämissuunnitelmaan
Henkilö suojavarusteissaan seisoo kaapelikaivannon reunalla ja tutkii sitä. Taustalla kaivuri kaivaa lisää kaivantoa ja henkilö asettaa maakaapelia kaivannon pohjalle.

Yhteisrakentaminen

Hanke voi käynnistyä myös yhteisrakentamisen tavoitteista, joissa useampi johtolaitos toteuttaa verkkojen rakentamisen samanaikaisesti. Yhteisrakentaminen vähentää työmaiden vaikutuksia alueen asukkaiden elämään, kun yhdellä kaivauksella rakentuu useampi hanke.

Lue lisää yhteisrakentamisesta
Kahdeksan ihmistä on laittanut kädet päällekkäin.

Hankeviestintä on aktiivista vuoropuhelua

Olemme kehittäneet hankeviestintäämme toimintamallin, jossa tähdätään aktiiviseen vuoropuheluun alueen asukkaiden ja eri sidosryhmien välillä. Tiedotamme asukkaita hankkeiden keskeisistä vaiheista sähköisesti, joten voit varmistaa tiedotteiden saapumisen perille tarkistamalla tai päivittämällä yhteystietosi KSS Online -palvelussa.

KSS Online -palveluun
Käsissä kolme emojia; punainen vihainen ilme, keltainen välinpitämätön ilme ja vihreä iloinen ilme. Kuvan päällä tyhjä puhekupla.

Palautetta hankeviestinnän verkkosivuista

Kuinka hyvin hankeviestinnän uudet verkkosivut mielestäsi toimivat?

Kerro meille mielipiteesi verkkosivujemme Investoinnit ja hankkeet -osiosta, ja samalla autat meitä kehittämään sitä entistä paremmaksi.

Kyselylomakkeeseen
Poika, äiti, isä ja tytär istuvat hymyillen sohvalla ja käyttävät älylaitteita.

Mistä sähkön laatu muodostuu?

Sähkön tulee olla laadukasta: ei turhia keskeytyksiä eikä valojen välkyntää. Tutustu tarkemmin siihen, mistä sähkön laatu muodostuu.

Sähköverkon maakaapelointityömaalla kaivuri on kaivanut kaapelille uomaa, jota työntekijä viimeistelee lapion kanssa.

Säävarman verkon rakentaminen

Verkon huolellinen ylläpito, maakaapelointi ja korkea automaatioaste sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat KSS Verkon alueella sähkönjakelulle erinomaisen toimitusvarmuuden.

1.1.44