Pienyrityksille ja taloyhtiöille sähkösopimus luotettavasti

Olemme asiakkaidemme arvostama ja vastuullinen toimija, jolla on vilpitön halu auttaa energia-asioissa.

Kattavasti erilaisia sähkösopimusvaihtoehtoja

Pienyrityksille, taloyhtiöille ja maatiloille tarkoitetuissa sähkösopimuksissa kulutusraja on ≤ 100 MWh vuodessa. Jos yrityksesi käyttää tätä enemmän sähköä, voit tutustua suuryrityksien sähkösopimusvalikoimaan.

Alla olevista sähkösopimusvaihtoehdoista löydät pienyrityksellesi tai taloyhtiöllesi niin määräaikaisia, kuin toistaiseksi voimassa olevia sähkösopimusvaihtoehtoja. KSS YritysValinta ja KSS YritysVapaus sopimuksissa pääset vaikuttamaan sähkösopimuksesi hintaa ajoittamalla sähkönkäyttöäsi edullisiin ajankohtiin. KSS TuntiYritys sähkösopimuksessa voit ostaa sähköä tunneittain vaihtuvalla pörssisähkön hinnalla. KSS YritysVartti sähkösopimuksessa puolestaan hinta vaihtuu kolmen kuukauden välein, jolloin voit seurata markkinahintaa mutta saat samalla myös vakautta.

Tutustu tarkemmin eri sähkösopimusvaihtoehtoihin

Palaveri puisen toimistopöydän ympärillä vaalean värisessä toimistossa. Pöydän ääressä istuu kuusi henkilöä ja yksi nainen seisoo pöydän päässä. Pöydällä on yksi kannetta vietokone auki ja toinen kiinni oleva. Ihmiset hymyilevät ja kommunikoivat keskenään.

KSS TuntiYritys sähkösopimus pienyritykselle

Pörssisähköön perustuvan sähkösopimuksen avulla voit sähkön hintaa seuraamalla ohjata kulutustasi kulutushuipputuntien ulkopuolelle.

Lue lisää
Nuorekkaat ihmiset työskentelevät vaaleassa toimistohuoneessa, jossa on kauniita viherkasveja.

KSS YritysVartti sähkösopimus pienyritykselle

Valitsemalla yrityksellesi KSS YritysVartti sähkösopimuksen varmistat ajantasaisen hinnan sähkölle jokaiselle vuodenajalle.

Lue lisää
Lyhythiuksinen nainen vaalean harmaassa T-paidassa valitsee lasiselta seinältä useammasta vaaleankeltaisesta postit -lapusta yhden lapun. Taustalla kaksi henkilöä katsovat tilannetta tarkkaavaisesti.

KSS YritysValinta sähkösopimus pienyritykselle

Valitse yrityksellesi uuden tyyppinen määräaikainen sähkösopimus ja voit vaikuttaa sähkön käytölläsi sähkösopimuksesi hintaan.

Lue lisää

KSS YritysVapaus sähkösopimus pienyritykselle

KSS YritysVapaus on KSS YritysValinnan kaltainen sähkösopimus, jossa voit ajoittamalla sähkönkäyttöäsi edullisiin aikoihin vaikuttaa sähkösopimuksesi hintaan. KSS YritysVapaus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus.

Lue lisää
1.0.0 Thu, 01 Jun 2023 10:26:20 GMT