Nelihenkinen tiimi työpöydän ääressä. Mustalla työpöydällä erilaisia toimistotarvikkeita, kaksi kannettavaa tietokonetta ja tabletti sekä pari matkapuhelinta.

Palvelemme suuryrityksiä asiantuntevasti

Suuryrityksille (kulutus yli 100 MWh) tarjoamme monipuolisia sähkön hankinnan asiantuntijapalveluita, joiden avulla yrityksesi voi keskittyä liiketoimintaansa.

Tarjoamme kattavia palveluita suuryrityksille

Sähkösopimuksen valintaan vaikuttavat yrityksesi liiketoiminta sekä sähkömarkkinoilla tapahtuvat muutokset. Autamme sinua yrityksellesi sopivan energiasopimuksen valinnassa.

Meiltä löytyy hyvin laaja valikoima asiantuntijapalveluita ja voit huoletta jättää yrityksesi energia-asiat meidän hoidettavaksemme. Kartoitamme yrityksellesi parhaan sähkösopimusvaihtoehdon ja autamme hyödyntämään sähkön tukkumarkkinoita yrityksesi tarpeisiin. Minimoimme yrityksesi sähkön hankintaan liittyvät riskit ja toimitamme aktiivisesti ajantasaista informaatiota sähkömarkkinoilla tapahtuvista muutoksista. Voimme räätälöidä juuri sinun yrityksellesi sopivan palvelupaketin.

Valikoimassamme on monipuolisesti erilaisia sopimusvaihtoehtoja:

Riskienhallinta- ja salkunhoitopalvelusopimukset

  • Riskienhallinta- ja salkunhoitopalvelusopimukset sopivat yrityksellesi, jos haluat räätälöidyn sähkön hankinnan sekä yrityksellesi nimetyt yhteyshenkilöt.

  • Tässä vaihtoehdossa sähkön hintasi perustuu OMX Nasdaq futuurinoteerauksiin ja yrityksesi sähkölasku määräytyy tehtyjen kiinnitysten ja tunti- tai kuukausihinnan perusteella.

Spot -sähkösopimus

  • Spot -sähkösopimuksessa yrityksesi sähkön hinta määräytyy tunneittain markkinahinnan mukaisesti.

  • Tässä vaihtoehdossa yrityksesi saa suurimman taloudellisen hyödyn markkinahintojen ollessa alhaisella tasolla.

  • Spot-sähkösopimus on hintatasoltaan kilpailukykyinen pitkällä aikavälillä.

  • Tämä sähkösopimus on yrityksellesi toistaiseksi voimassa oleva vaihtoehto ja sitä voi tarvittaessa muuttaa joustavasti.

Kiinteähintainen sähkösopimus

  • Kiinteähintainen sähkösopimus sopii yrityksellesi, jos haluat sopimuksen määräajaksi.

  • Tässä vaihtoehdossa yrityksesi sähkön hinta on tiedossa koko sopimuskaudelle.

  • Voit tehdä yrityksellesi kiinteähintaisen sähkösopimuksen useaksi vuodeksi eteenpäin.

Valitse luotettava ja asiantunteva energiakumppani yrityksellesi

Valitse luotettava ja asiantunteva energiakumppani yrityksellesi

Asiantuntijamme tuntevat hyvin eri toimialoja ja ovat käytettävissäsi, jotta saat juuri sinun yrityksellesi parhaan mahdollisen sähkösopimuksen. Voimme myös räätälöidä juuri sinun yrityksellesi sopivan palvelupaketin.

Voit ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme tai lähettää meille helposti tarjouspyynnön sivun lopusta löytyvällä lomakkeella.

Ota asiantuntijoihimme yhteyttä!

Tiina Kotiniemi

SISÄMYYJÄ, sähköenergia

Pihla Salminen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, sähköenergia

Olli-Pekka Rantala

MYYNTIJOHTAJA

Tarjouspyyntö

Voit lähettää meille helposti tarjouspyynnön tällä lomakkeella. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

KSS Energia kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tietojesi avulla sinuun otetaan yhteyttä ja niitä käytetään myös siihen, että voimme jatkossa lähettää sinulle sähköpostia ajankohtaisista aiheista, joita pidämme sinulle ja yrityksellenne merkityksellisinä. Tietojasi ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, ja voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Lue tietosuojakäytännöstämme lisätietoja siitä, miten KSS Energia käsittelee henkilötietoja.

1.1.44